Back Back Nieuws

Het NBC realiseert een permanente 3D projectie

21 september 2015
Het NBC Congrescentrum is als evenementenlocatie altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen en technische hoogstandjes om zakelijke bijeenkomsten tot een groot succes te maken. Deze zomer heeft het familiebedrijf in Nieuwegein de Event Hall flink onder handen genomen. In samenwerking met partners Mindsetting, Hulskamp en Purple Haze heeft het NBC namelijk een permanente 3D projectiedecor in Nederland geïntroduceerd.

Grootste projectiedecor in Nederland
Met de aanwinst van de nieuwe projectie, heeft het NBC op vaste basis 3D projectiemogelijkheden in huis. En daar blijft het niet bij: de drie schermen met een totale breedte van 28 meter vormen volgens het NBC samen ook het grootste projectiedecor van alle evenementenlocaties in Nederland.

Mogelijkheden
‘We vonden het tijd voor een grootse innovatie om uw event naar een volgend niveau te tillen,’ aldus Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum. ‘Met het nieuwe decor kunnen we letterlijk al uw wensen vertalen naar levensgrote projecties. Samen met onze klanten maken wij de content op maat om te projecteren tijdens het event. Of het nu gaat om livestreaming, picture in picture, videomapping of andere innovatieve weergavemethoden.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!