Het Nationale Park De Hoge Veluwe en haar visie op vergaderenHet Nationale Park De Hoge Veluwe en haar visie op vergaderen
Back Back Locaties

Het Nationale Park De Hoge Veluwe en haar visie op vergaderen

30 november 2022

‘De route van de entree naar het Park Paviljoen – het centrum van het Nationale Park en daar waar ook de vergaderzalen te vinden zijn – is al onthaasten. Je stapt 5400 hectare natuur binnen en dat is uniek’, aldus Lonie Lintsen, coördinator commerciële binnendienst. Het klopt, deze plek zorgt voor instant ontspanning. En levert waarde aan vergaderen, verbinden en resetten anno nu. Met de gedachte dat het alle partijen wat oplevert. Haar doel: mens en natuur tot elkaar brengen. En dat doet ze. Op bijzondere wijze en met een visie. 

Win-win

Team De Hoge Veluwe is in staat om dat wat het Park in z’n totaliteit te bieden heeft te vertalen naar een interessant aanbod en interessante ideeën voor de privé-markt of de zakelijke markt. Het verschil tussen beide markten wordt kleiner. Dat weten ze, daar spelen ze op in en daar – inzoomend op zakelijk – profiteren zowel werkgever als medewerkers van. Lonie: ‘werkgevers kijken meer en meer naar wat belangrijk is in het kader van het welbevinden van hun medewerkers. Directief van boven alles opleggen en de plenaire – oude – manier van vergaderen, daar stappen steeds meer werkgevers vanaf. Als je kijkt naar het type vergaderingen, wil je op een inspirerende locatie zitten waarbij ruimte in het hoofd kan ontstaan om op een andere manier informatie te delen.’ Dat dit een win-win is voor alle partijen, mag duidelijk zijn. Meer mindful vergaderen is niet alleen fijn en welkom, het vergroot de blik, maakt ruimte, verbindt, boost creativiteit en productiviteit. Zie het zo: als jij je medewerkers dit kan geven, kunnen zij jou weer meer geven.

Ieder z’n taak

Als initiatiefnemer van de vergadering zorg jij voor de inhoud, Het Nationale Park De Hoge Veluwe zorgt voor de onthaasting, andersoortige inspanning, prikkeling van zintuigen, inspiratie en het ervaren van een beleving. De Hoge Veluwe richt zich vooral op de midzakelijke & grootzakelijke markt. Een kleinere club kunnen ze overigens ook meer dan goed bedienen. Denk als bedrijf ook breed. ‘We ontvangen binnenkort 900 gasten in het Park. Ze komen niet vergaderen, wel een hele dag resetten. We hebben voor hen een mooi dagprogramma gemaakt’, aldus Bas Keukens, hoofd verkoop buitendienst.  

Een plek die geeft

Wil je exclusiviteit, dan kan dat. De Hoge Veluwe heeft namelijk ‘slechts’ 5 zalen, dus exclusiviteit voor een groep is goed mogelijk. Voor wie is deze locatie niet geschikt? Kijk, natuurbehoud en natuurbeheer staan voorop, dus wil jij lasergamen in het Park, dan zegt De Hoge Veluwe nee. Bas: ‘je komt hier niet om in een kakafonie van herrie, geluid en entertainment te komen. Maar, dat hoeft niet te betekenen dat je alleen maar gaat wandelen en fietsen. Hoe zou een workshop (smartphone)fotografie voor je zijn? Of houthakken? Om maar een paar voorbeelden te noemen. We kijken graag per opdrachtgever, wat zijn de wensen en hoe kunnen wij dat doen.’

Zoek jij een locatie die meer geeft – verrassend veel meer – dan een fijne ruimte om te vergaderen? Waar je inhoud kan combineren met recreatie, onthaasten, mindfulness en/of met je handen bezig zijn? En wat je door de mix van deze elementen meer of betere output geeft? Kom dan langs! Raak zelf alvast geïnspireerd en opgeladen en laat team Hoge Veluwe een passend voorstel maken.

Neem contact op met de reserveringsafdeling voor jouw (aan)vraag of een rondleiding. Tot slot, met jouw komst en boeking lever je een bijdrage aan het beheer en behoud van het Park. Wil je hier meer over weten, dan vertelt Bas je dit graag. 

Tekst: José te Loo

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!