Het jubileumevenement als doeltreffend communicatiemiddel Het jubileumevenement als doeltreffend communicatiemiddel
Back Back Nieuws

Het jubileumevenement als doeltreffend communicatiemiddel

24 februari 2020

Het bedrijfsleven is helemaal om! Evenementen worden steeds vaker ingezet als doeltreffende communicatietool. Zo ook bij Poly Products, fabrikant van specialistische composiet producten. Dagelijks zie je ongemerkt veel van deze producten voorbijkomen: van energiekastjes tot gevelbeplating en van de voorbumper van treinen tot scheepsrompen en kunstwerken.

Grootste 3D-printer

Recentelijk vierde Poly Products haar 50-jarige bedrijfsjubileum. Een gouden mijlpaal die natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mocht gaan.

Gelijktijdig werd in de fabriek Europa’s grootste 3D-printer in gebruik genomen. Uniek, want met deze printer kunnen voorwerpen van 2x4 meter driedimensionaal geprint worden. 

Krachtig evenement

De keuze was snel gemaakt om beide mijlpalen samen te voegen in één krachtig evenement. In een uitgebreid voortraject werden klanten, architecten en ontwerpers uitgedaagd om de creativiteit de vrije loop te laten en te komen met inspirerende ideeën voor de nieuwe 3D printer. 

Er werd gebruik gemaakt van een meertraps uitnodigingstraject en ook vele vakmedia en brancheverenigingen werden bij het evenement betrokken. Ook werd gekozen voor André Kuipers als inspirerende gastspreker voor de techniek. Resultaat: een overweldigende opkomst, een overvloed aan ideeën die ingezonden werden en een zeer hoge waarderingsscore voor het gehele evenement. 

Advance Events

Advance Events verzorgde alle onderdelen van dit combinatie evenement. Van uitnodigingstraject, persinformatie en opzet van de ontwerpwedstrijd, tot de catering, gastspreker en entertainment. Er was gekozen om een grote partytent naast het pand te plaatsen. Gedurende het evenement kregen de gasten een rondleiding door de fabriek en kon men natuurlijk de nieuwe 3D printer bewonderen. 

Ga voor meer informatie naar advance-events.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!