Back Back Nieuws

Het goede doel van People's Business 2015

30 oktober 2014
Tijdens het netwerkevent People’s Business, dat op 14 en 15 januari 2015  in het Beurs-WTC Rotterdam plaatsvindt, wordt er zoals ieder jaar weer een goed doel gesteund. Na een uitgebreide selectie door het Comité van Aanbeveling is Stichting Ambulance Wens Nederland verkozen tot het goede doel dat dit keer zal worden gesteund. Tijdens de afgelopen drie edities van het evenement werd er in totaal 25.000 euro ingezameld voor Make-A-Wish Nederland.

Laatste wensen
'Wij zijn er trots op dat wij als Rotterdamse vrijwilligersorganisatie bij dit mooie regionale evenement betrokken zijn. Dankzij People’s Business kunnen wij weer veel niet mobiele terminale patiënten helpen met het mogelijk maken van een laatste wens.' vertelt Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wens. De stichting is opgezet als aanvulling op de bestaande verzorging van terminale patiënten. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. Stichting Ambulance Wens Nederland heeft de beschikking over een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers en 5 goed uitgeruste ambulances die dagelijks, gratis, laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten.

People’s Business
Het netwerkevent People’s Business is een begrip binnen de regio Rijnmond. Het evenement wordt georganiseerd door en gehouden in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Tijdens het event worden de beurshallen van het Beurs-WTC gevuld worden met een grote diversiteit aan bedrijven. Ondernemend Rijnmond treft elkaar in ontspannen sfeer, waarbij muzikale begeleiding, diverse optredens en culinaire verrassingen niet ontbreken. Met een focus op netwerken en samenwerken vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten. En daar is voldoende mogelijkheid toe, want jaarlijks trekt People’s Business meer dan 4.000 bezoekers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!