Back Back Nieuws

Het GCB congres in MartiniPlaza: the day after...

19 februari 2013
Meer dan 150 management assistentes, secretaresses, officemanagers en PA's uit het Noorden van Nederland kwamen dinsdag 12 februari bijeen tijdens het GCB congres in MartiniPlaza om alles te weten te komen over het organiseren van een internationaal meerdaags congres.

Programma
Het team van het Groningen Congres Bureau vertelt ons: ‘De middag begon uiteraard met een uitgebreide lunch. MartiniPlaza had er goed over nagedacht, de broodjes smaakten voortreffelijk en de bakjes vers fruit werden zeer gewaardeerd. Een drukke, gezellige bijeenkomst. Iedereen had er zin in en luisterde vervolgens tijdens het plenaire gedeelte vol aandacht naar de diverse sprekers.

Jan Geert Vierkant, directeur MartiniPlaza opende de middag. Daarna volgden meerdere interessante sprekers de revue, Eric Bakermans (NBTC), Sabeth Verpoorte (RUG), Ellen de Ranitz (PCO) en Tienke Koning (RUG). Alles werd op een prettige manier aan elkaar gepraat door dagvoorzitter Herman Bekker. Dat het publiek de sprekers interessant vond bleek wel aan de hand van de hoeveelheid vragen.’

Workshops
Kort genoten de deelnemers van een kopje koffie met een petitfourtje om vervolgens snel door te gaan naar de workshoprondes. De workshops werden gegeven door Jaap Westerhuijs (GCB), Mariska Pater (GCB), Erika Pater (GCB) en Berend Slagter (BanoPro).

Na de workshops werd er plenair afgesloten om daarna onder aanvoering van het team van MartiniPlaza van een uitgebreide rondleiding in MartiniPlaza te kunnen genieten. De vele bezoekers kregen waar voor hun geld. Een druk, vol programma. Na de rondleiding kon het netwerken beginnen onder het genot van warme en koude hapjes en een drankje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!