Back Back Nieuws

Het evenement dat niemand wil missen - Hoe organiseer je dat?

26 maart 2013
‘Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen?’ Dat is de vraag die centraal staat in de masterclass van Aaaaha! the Actor Factory. Op woensdag 3 april komen organisatoren samen in het World Forum, Den Haag. Zij delen concrete tips met elkaar rond vier uitdagingen: het uitnodigingstraject, het activeren van deelnemers, netwerk-activiteiten en natraject. De organisatoren helpen elkaar verder met hun meest effectieve ideeën uit eigen praktijk.

Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory) organiseerde in 2011 en 2012 vergelijkbare masterclasses op Nyenrode Business Universiteit. In een twee uur durende workshop brengt hij organisatoren met elkaar in gesprek. Tussendoor gaat hij op zoek naar de allerbeste tips, die je direct in de praktijk kunt brengen. Op 3 april vindt de masterclass maar liefst driemaal plaats. De setting is uniek: de deelnemers nemen plaats op het podium van de grote zaal van het World Forum.

Voorproefje
Op de beurs EvenementContact produceerde Erik een serie korte filmpjes. Hij vroeg een aantal bekende organisatoren naar hun beste tips.

Filmpje 1: ‘Uitnodigingstraject in 85 seconden’ 
- Hoe geef je je genodigden het gevoel dat je ze er echt bij wilt hebben?
- Hoe zorg je dat men op je uitnodiging in wil gaan?
- Hoe ziet de perfecte uitnodiging eruit?

Filmpje 2: ‘Deelnemers activeren in 82 seconden’
- Hoe geef je deelnemers een actieve rol in je programma?
- Hoe betrek je deelnemers bij de doelstelling van je evenement?

Inmiddels hebben 480 organisatoren zich aangemeld (bureaus en corporates). Er is nog beperkt plaats, inschrijven kan op hetevenementdatniemandwilmissen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!