Het eerste Radisson Collection Hotel in LitouwenHet eerste Radisson Collection Hotel in Litouwen
Back Back Nieuws

Het eerste Radisson Collection Hotel in Litouwen

13 april 2023

Hotel Group kondigt de opening van haar eerste Radisson Collection-hotel in Vilnius aan. De heropening van het pand - voorheen een Radisson Blu Royal Astorija Hotel – geschied na een uitgebreide renovatie. Dit luxe lifestyle hotel is ideaal gelegen in de oude binnenstad van Vilnius, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een uitzonderlijke hotelervaring in de Litouwse hoofdstad. 

Rijke geschiedenis, bijzondere architectuur

Het Radisson Collection Astorija Hotel Vilnius dateert uit 1901 en heeft een rijke geschiedenis en uitzonderlijke middeleeuwse, renaissance- en barokke architectuur. Talloze koninklijke families, beroemdheden en staatshoofden gingen de toekomstige gasten voor. De verbluffende Secession- en neobarokke architectuur belichaamt alles waar het merk Radisson Collection voor staat: een unieke, authentieke ervaring die cultuur, erfgoed en hedendaags leven combineert. 

Vergaderen in Vilnius

Radisson Collection Astorija Hotel Vilnius biedt vijf flexibele vergaderruimten die plaats bieden aan maximaal 250 personen. Elke ruimte beschikt over hoogwaardige AV-apparatuur, gratis wifi en airconditioning. Het hotel biedt ook een selectie van cateringarrangementen en een deskundig evenemententeam die ervoor zorgt dat elk evenement onvergetelijk wordt. Natuurlijk mogen een fitness- en wellnesscentrum niet ontbreken - perfect om te ontspannen na een drukke dag in de stad of tussen vergaderingen door. 

Spectaculair uitzicht

Radisson Collection Astorija Hotel Vilnius heeft ook een restaurant, een bar en een lounge op het dak. Vanuit de Astorija Brasserie geniet je door de grote verandaramen van een spectaculair uitzicht op de oude binnenstad van Vilnius. Het is de ideale plek om te dineren en te genieten van de heerlijke Franse keuken. De Astorija Gin Bar is – door hun zorgvuldig samengestelde selectie van over de hele wereld - de perfecte plek voor gin-liefhebbers. De bar op het dak is een bruisende en verfrissende hotspot om de zonsondergang over de stad in je op te nemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!