Back Back Nieuws

Het AFAS Circustheater verwelkomt de Big Improvement Day

10 december 2014
Het AFAS Circustheater in Den Haag is op 20 januari 2015 de locatie voor de achtste editie van de Big Improvement Day. De Big Improvement Day is hét evenement waarbij huidige en toekomstige beslissers van de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap samenkomen met een doel: het stimuleren van ‘B.V. Nederland’ op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap, educatie en leiderschap. Het overkoepelende thema is dit jaar vertrouwen en samenwerken.

Samenwerken
De verbintenis tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en publiek wordt tijdens de achtste editie sterker dan ooit. Den Haag is dé stad waar de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven op allerlei manieren vorm krijgt. De ambitie van de gemeente is om verder te groeien als internationale congresstad. ‘Een evenement als BID sluit hierbij aan’, stelt wethouder Klein. Het AFAS Circustheater host de BID voor de eerste keer. ‘Wij zijn trots om de BID te mogen hosten. Naast het presenteren van Billy Elliot, rollen wij graag de rode loper uit voor congressen en events’, vertelt Kassandra Dommisse, Directeur AFAS Circustheater. Ook cateraar Maison van den Boer en techniekleverancier NFGD omarmen de BID en hebben zich verbonden als partner.

Winkelman Van Hessen is organisator van de BID. ‘Wij zijn verheugd over de nieuwe samenwerkingen en kijken ernaar uit om met alle onze partners een groot succes van de achtste editie te maken. Iedere bezoeker gaat naar huis met minimaal 1 idee, 1 contact en 1 actie’, aldus directeur Ralph van Hessen.

De deelnemers zijn beslissers en high potentials van innovatieve Nederlandse bedrijven en instellingen zoals Caesar Groep, BCD, AFAS, ING, Kadaster, CBS, CIZ, Gemeente Almere, De Baak, ItaQ, de NVWA, hoge ambtenaren van zes ministeries en vertegenwoordigers uit de wetenschap, zoals de voorzitter van het college van bestuur van de TU Delft.

Foto: Tycho’s Eye Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!