Back Back Nieuws

Hesselmans commercieel manager Oseven

12 april 2010
Miranda Hesselmans is in dienst getreden als commercieel manager bij Oseven, happening and food. In deze functie geeft zij leiding aan het team van account managers met als belangrijkste opdracht het vergroten van de bekendheid van het merk Oseven in de markt van hospitality dienstverlening.

 

Onlangs heeft Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep, een aantal belangrijke organisatieveranderingen doorgevoerd. Om de onderneming verder te flexibi-liseren is de productiefaciliteit in Nieuw-Vennep gesloten en gaat zij meer ‘koken op locatie’. Deze verandering past in de strategie van Oseven om efficiënter in te kunnen spelen op kansen in de huidige markt.

 

Miranda Hesselmans was de afgelopen negen jaar woonachtig in Londen alwaar zij Nederlandse bedrijven adviseerde en begeleidde in hun marketing- en salesbeleid voor de Engelse markt. Daarvoor heeft zij o.a. enige jaren gewerkt als Commercieel Manager bij Jaarbeurs Utrecht.

 

“Ik ben bijzonder enthousiast dat Miranda deze functie met beide handen heeft aangenomen. Ik ben ervan overtuigd dat zij onze ambitieuze doelstellingen gestalte kan geven en wens haar veel succes en werkplezier,” aldus algemeen directeur Erwin Verschoor.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!