Back Back Nieuws

Heropening 040 Congress & Events na 40 jaar in 040

28 mei 2013
40 Jaar na oprichting is Hotel Eindhoven klaar voor een nieuwe episode. Vrijdag 24 mei heropende de familie van der Valk de deuren van dit hotel.

Iedereen die de afgelopen tijd over de Aalsterweg of over de A67 heeft gereden, heeft de renovatie van het Van der Valk Hotel Eindhoven zien vorderen. Nu de metamorfose compleet is, zijn de contouren van het nieuwe hotel zichtbaar geworden. In Hotel Eindhoven bevinden zich nu drie culinaire concepten: het sfeervolle à la carte ‘Restaurant Martinus’, Live Cooking Restaurant ‘Het Buffet’ en het trendy en moderne ‘OZZO Sushi & Lounge’. Ook is er tijdens de tweeënhalf jaar durende verbouwing een nieuwe congreszaal gerealiseerd en er is een casino gebouwd.

Officiële opening
Vrijdag was de officiële opening van 040 Congress & Events, het volledig vernieuwde congrescentrum van Hotel Eindhoven. ‘Met de vijf hamer congresaccommodatie positioneert Hotel Eindhoven zich in het zakelijke topsegment’, vertelt de organisatie. Het twee etages tellende 040 Congress & Events heeft 24 multifunctionele zalen. 040 Congress & Events beschikt over een total service concept, de meest moderne audiovisuele middelen, foyers en break-out lounges. De laatste highlight van dit geheel is de 040-zaal, deze is  ruim 900 m² groot en is zeer geschikt voor exposities, congressen, grote personeelsfeesten, gala's en productpresentaties. Door het hele congrescentrum verspreid zijn verwijzingen naar de historie van Eindhoven te vinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!