Impressie interieur Apollo Hotel Vinkeveen-AmsterdamImpressie interieur Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Back Back Nieuws

Herman van der Poel aan het roer van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

18 januari 2017

Apollo Hotels kondigde recent de (her)opening aan van het hotel aan de Vinkeveense plassen. In april 2017 opent de nieuwste aanwinst in een eigentijds en onderscheidend pand. Onder leiding van Herman van der Poel wordt er hard gewerkt aan de afbouw en inrichting van het hotel. Én de komst van een nieuwe vestiging van The Harbour Club.

Herman stond aan de wieg van het op één na jongste hotel van de keten. Hij heeft Apollo Hotel Groningen op de kaart gezet. 'Ik verheug me enorm om hetzelfde te doen voor Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Ik ben ook super trots dat er een Harbour Club in het hotel komt. Dit wordt een succes, ik weet het zeker', aldus Herman van der Poel.

Het hotel staat op de plek waar Apollo Hotels 7 jaar geleden het toenmalige hotel sloot. Het nieuwe 4-sterren hotel heeft 88 comfortabele kamers & suites, uitzicht op de Vinkeveense Plassen en een eigen haven. In het najaar van 2017 opent het hotel ook een meeting & events centre van 1.300 m2.

Meer dan ooit draait het om beleving, service en een eigenzinnig food & beverage concept. De opening van The Harbour Club Kitchen in Apollo Hotel Amsterdam was direct een doorslaand succes. De reden om de samenwerking met The Harbour Group te intensiveren via een joint venture. De ambitie: het concept samen uitrollen richting andere Apollo Hotels. De nieuwste vestiging opent in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam.

Het enige wat nog ontbreekt voor de nieuwe Harbour Club is een sterrenteam. Op 18 februari organiseert The Harbour Group een Open Dag om nieuwe collega’s te vinden. Niet alleen kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het restaurantconcept, ook kunnen ze deelnemen aan verschillende workshops gegeven door leveranciers van het restaurant. Deze open dag vindt plaats bij The Harbour Club Amsterdam aan de Cruquiusweg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!