Back Back Nieuws

Herman Klok nieuwe Hotel Director NH Grand Hotel Krasnapolsky

04 oktober 2013
NH Hoteles benoemt per 7 oktober Herman Klok tot Hotel Director van NH Grand Hotel Krasnapolsky. Klok is afkomstig van Accor, waar hij de functie van General Manager bekleedde bij Pullman Brussels Midi. Bij NH Hoteles volgt hij Heinz Imhof op, die de afgelopen twee en een half jaar verantwoordelijk was voor het vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky.

Klok is zeer verheugd om terug te keren naar zijn vaderland, waar hij zijn ruime internationale ervaring gaat gebruiken om de koers van NH Grand Hotel Krasnapolsky te bepalen. Klok: ‘Dit gerenommeerde tophotel heeft voor mij persoonlijk altijd een bijzondere plek ingenomen: ik heb er vijftien jaar geleden mijn echtgenote ten huwelijk gevraagd. Vol passie en energie ga ik er nu dan ook een nieuwe uitdaging als Hotel Director aan. De geplande grootschalige renovatie van NH Grand Hotel Krasnapolsky stelt mij in staat om een nog prominentere plek voor het hotel te verwerven binnen de top van de Amsterdamse hotels. Bovendien zet ik mij graag in om Amsterdam als congresstad op internationaal niveau nog meer op de kaart te zetten.’

Internationale ervaring
In de afgelopen jaren deed Klok de nodige nationale en internationale ervaring op in het vak. Als Director of Operations Rooms Division werkte hij sinds 2004 voor Dorint Sofitel op Schiphol, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de succesvolle re-branding naar Dorint. In 2007 maakte hij de overstap naar de VS waar hij als Hotel Manager de scepter zwaaide over het Sofitel Chicago Water Tower. Klok implementeerde hier de nieuwe merkstandaarden in lijn met de herpositionering van het merk naar het luxe segment. Drie jaar later verrijkte hij zijn carrière in Dubai met de opening van het eerste Pullman hotel in het Midden-Oosten, in de rol van Operations Manager. Meer recentelijk was Klok werkzaam in België, waar hij in juni 2013 als General Manager hotel Pullman Brussels Midi opende.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!