Herenius AV en Bazelmans AV gaan samen verderHerenius AV en Bazelmans AV gaan samen verder
Back Back Nieuws

Herenius AV en Bazelmans AV gaan samen verder

03 september 2019

Vanaf augustus 2019 zijn de bedrijfsactiviteiten van Herenius AV overgenomen door Bazelmans AV. Al geruime tijd zijn beide partijen in gesprek om hun werkzaamheden samen te voegen. Hoewel Bazelmans AV en Herenius AV in hetzelfde gebied werkzaam zijn, bedienden zij een verschillende doelgroep.

Herenius AV liep als bedrijf al geruime tijd tegen een aantal zaken aan zoals personeel en materiaal tekort. Hierdoor was er al regelmatig een samenwerking met Bazelmans AV. Dit heeft er toe geleid dat de twee partijen wat serieuzer zijn gaan kijken naar een eventuele overname van Herenius AV door Bazelmans AV. ‘Dit is voor mij een grote stap, van zelfstandig ondernemer naar iemand die in loondienst gaat. Alle gesprekken voelden erg goed aan en ik werd steeds enthousiaster. Met name om het feit dat ik mijn producties naar een hoger niveau kan tillen door middel van de high-end apparatuur waar Bazelmans AV mee werkt', aldus Niels Herenius.

Niels Herenius zal binnen Bazelmans AV de taak als Accountmanager op zich nemen. 'In Niels zien we iemand met een groot netwerk in de regio en daarmee ook een super toevoeging voor ons bedrijf', aldus Wiljan Bazelmans, eigenaar Bazelmans AV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!