Back Back Nieuws

Hennie, Chantal, Jeroen: Ik kijk graag naar Events.tv

11 februari 2009

Uit onderzoek van Secondsight.nl blijkt dat voor bijna 90 procent van de Nederlanders online video gemeengoed is geworden. Komt dat even goed uit voor Events.tv! Met ons videokanaal informeren we sinds 5 jaar onze kijkers over alles wat zich afspeelt in de evenementenbranche. En dat die branche breed is en de films goed bekeken worden, blijkt ook uit het aantal hits (minimaal 2.000 per video) en de reacties van o.a. Hennie, Chantal en Jeroen.

 


Bekijk hier de ‘videosnack’ op Events.tv… Even ter vermaak, om te lachen en misschien ook een klein beetje om te informeren.


[afbeelding niet meer beschikbaar] 

Uit het onderzoek:
Driekwart van de ondervraagden bekijkt de video’s vooral ter vermaak. Het krijgen van informatie door online video wordt door 40 procent als nuttig ervaren. Als een van de grote voordelen van online video in de vorm van digitale televisie wordt het on demand kijken naar programma's genoemd.


Bijna 45 procent vindt pauzeren van de live-uitzending en het weer verder kijken in een andere ruimte thuis een uitkomst. Het is dus vooral gemak dat een rol speelt in de keuze voor video. Deze conclusie wordt onderstreept door het gegeven dat ruim driekwart van de geënquêteerden eet of drinkt tijdens het kijken van video. In het geval van de BN'ers kan het ook tijdens het zingen, goochelen, fotograferen of presenteren zijn. Kortom: Events.tv is er voor iedereen en op elk moment van de dag!

 

Kijk je ook graag naar Events.tv? Of heb je juist opmerkingen over ons videokanaal? Laat het ons weten via het reactiescherm hieronder of mail naar redactie@highprofile.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!