Back Back Achter de schermen

Henk-Jan, hoe maak je zo’n weblog?

02 juni 2006

Vanmiddag Rob Captijn aan de lijn, over het smoelenboek en dat het beschrijven van je meest recente evenement natuurlijk op den duur, al vrij snel, gedateerd is. Nooit over nagedacht, maar inderdaad, als ik binnenkort de draad weer op pak met het smoelenboek laat ik die vraag er uit.

En Henk-Jan, hoe maak je zo’n weblog? Ahaaa, nu kom je in mijn inspirationzone. Dit is de vraag waar ik lang op heb moeten wachten. En natuurlijk, en gelukkig komt die vraag het eerste van Rob. Ik leg ‘m uit, of eigenlijk Rob vraagt me waar hij moet zijn, ik zeg op www.typepad.nl, als je die site bestudeert kom je een heel eind. Nog geen tien seconden later, we praten gewoon door, vraagt ie: neem ik een basic of een pro-pakket? Ik adviseer ‘m altijd de duurste, een Pro. Kost nog geen 15 euro per maand, niks dus. Die basic is overigens 5 euro.

En nu vanavond duik ik nog even in mijn Gmail en High Profile e-mail, krijg ik het volgende bericht binnen: ‘Ik ben alvast begonnen: http://neveradullmoment.typepad.com.’

Dit wordt leuk, en het wordt steeds leuker. Branchegenoten, volgende week begint de WK, als je in wilt stappen moet je het NU doen… als je over jezelf nog niets weet of durft te bloggen, dan start je toch voorzichtig als ‘bondscoach’.

Rob, ik vind het fantastisch! Never a dull moment. Geweldig!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!