Heirloom opent Utrechts mooiste monumenten voor evenementenHeirloom opent Utrechts mooiste monumenten voor evenementen
Back Back Nieuws

Heirloom opent Utrechts mooiste monumenten voor evenementen

24 april 2019

Vanaf 23 april maken drie historische locaties in het centrum van Utrecht onderdeel uit van een nieuwe, overkoepelende organisatie: Heirloom, Venues of Utrecht. Heirloom (de Engelse vertaling van erfstuk) zet zich in voor het behoud en verbetering van Utrechts erfgoed door middel van tophoreca. Onder de nieuwe naam 'Heirloom Venues of Utrecht' vallen Paushuize, Geertekerk en Huize Molenaar. Cuisinier Molenaar, ook onderdeel van het bedrijf, draagt zorg voor de gastvrijheid en de culinaire omlijsting van alle bijeenkomsten.

Over de locaties

Paushuize

Paushuize is Utrechts' mooiste evenementenlocatie voor congressen, seminars en workshops. Het 500 jaar oude en meest duurzame monument van Nederland is bij uitstek geschikt voor groepen van 50 tot 450 personen.

Geertekerk

Utrechts' meest charmante kerk staat al een kleine 1000 jaar te schitteren aan het gelijknamige hofje aan de Catharijnesingel. Sinds 2015 wordt de kerk ingezet voor uiteenlopende evenementen tot 500 personen, van congressen tot modeshows en van productpresentaties tot lezingen.

Huize Molenaar

Huize Molenaar is een van de best bewaarde culinaire geheimen van Utrecht. Al ruim 125 jaar hét adres voor bijeenkomsten met voor iedere groep een eigen exclusieve stijlkamer. Ideaal voor onder andere business diners en boardroomvergaderingen van 5 tot 50 personen.

Heirloom heeft de ambitie om uit te groeien tot een nog sterker platform voor historische evenementenlocaties in de Domstad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!