Back Back Nieuws

Heins chef-kok bij Claus Hotel & Event Center

15 mei 2008
Frank Heins is de nieuwe chef-kok van Claus Hotel & Event Center in Hoofddorp. Hij is erg enthousiast over zijn nieuwe baan: “Mijn doel is om de gasten te fêteren met originele gerechten en culinaire verassingen. De Claus-keuken ligt direct naast de zalen waardoor de betrokkenheid bij de evenementen groot is en de communicatie met de eventmanagers direct is. We zijn flexibel en kunnen improviseren als dat nodig is en hebben niet de beperkingen die sommige cateringbedrijven wel hebben”, aldus de chef de cuisine.

Frank Heins is Chef-kok geweest bij de Zuydwal Groep, eigenaar van ondermeer restaurant Mauve, Kalkovens, Boathouse, Graaf Floris V en de Haven van Huizen.

Rick Claus over Heins: “Hij heeft zijn kunde ruimschoots bewezen bij diverse restaurants en wij zijn blij dat hij met zijn expertise en frisse blik ons aanbod verder gaat uitbreiden. En hij is ook iemand die de laatste trends en ontwikkelingen volgt in de gastronomie voor evenementen.”

Claus volgt de trends snel op, zoals Slow Food, Fushion Kitchen en Walking Dinners. Eén van de huidige trends is Front-cooking. Bij Front-cooking worden alle gerechten voor de ogen van de gasten door de koks bereid. Het nieuwe kookconcept is erg populair bij Claus en wordt vooral ingezet tijdens bedrijfsevenementen.

Claus: “Front-Cooking is koken terwijl je wacht. Achterdebuffetten in de zalen van Claus Event Center staan koks opgesteld die de gerechten van de gastendirect bereidden. Deze manier van koken geeft een compleet nieuwe dimensie aan het evenement.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!