Back Back Nieuws

Heineken Starclub biedt podium aan rijzende sterren tijdens Paaspop

25 april 2011
Heineken verklaart het festivalseizoen voor geopend. Afgelopen weekend werd het nieuwe festivalseizoen knallend ingeluid tijdens Paaspop. Festivalgangers konden hier hun verborgen talenten ontdekken in de Heineken Starclub. In deze verkoelende area kan je niet alleen chillen met talentvolle DJ’s, maar ook kennis maken met de meest uiteenlopende rijzende sterren. Van aanstormende DJ talenten en meer gevestigde namen als Gregor Salto en Ricky Rivaro, tot veelbelovende kunstenaars en tattoo artists. Maar het draait vooral om de festivalganger zelf. Bezoekers kunnen in de Starclub ervaren hoe het voelt om als DJ op een feest te draaien en zo uitgroeien tot de rising star van het festival. De Heineken Starclub schittert deze zomer nog op het Indian Summer festival, Awakenings, A day at the park, Mysteryland en Decibel. 

De nieuwe Tiësto of Armin van Buuren?
In de Heineken Starclub krijgen festivalbezoekers de kans om hun verborgen DJ talenten te ontdekken. In het ‘Be The DJ’ spel ervaren bezoekers hoe het voelt om voor een publiek te draaien. Door op de juiste momenten te scratchen en knoppen in te drukken wordt de perfecte mix gecreëerd. Goede mixen worden beloond met een hoge score, een virtuele dansvloer die helemaal los gaat en indrukwekkende lichteffecten. De DJ met de hoogste score wint VIP tickets met vrienden voor een exclusief Heineken feest. Bovendien ontvangen bezoekers een spectaculaire videoclip van hun optreden die op hun persoonlijke Heineken webpagina wordt geplaatst.


IJskoude fotoshoots en tatoeages

De Heineken Starclub is vorig geïntroduceerd tijdens het festivalseizoen en is dit jaar compleet vernieuwd. Het is deze zomer de koelste festivalspot waar de meest uiteenlopende talenten samen komen. Bezoekers kunnen onder het genot van een verfrissend Heineken Extra Cold biertje genieten van optredens van nieuwe artiesten en DJ’s of gevestigde namen als Quintino. Ook kan je zelf onderdeel worden van de artistieke uitingen van rising stars als jonge kunstenaars, tattoo artists en fotografen. Laat die mooie festivalfoto op je mobieltje bijvoorbeeld bewerken met coole illustraties door animator Lize Korpershoek. Doe mee aan een fotoshoot in een ijskoude fotostudio met de meiden van Paardenkracht. Of laat je voor één dag tatoeëren door opkomende tattoo artist Morrison Schiffmacher.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!