Back Back Nieuws

Heineken Official Beer Supplier tijdens SAIL Amsterdam

09 juli 2015
Heineken zal tijdens SAIL Amsterdam 2015 de enige en officiële leverancier van bier zijn in het SAIL-gebied. Beelden van SAIL Amsterdam 2015 zijn ook meegenomen in de 'Pak De Zomer' campagne van Heineken op televisie. Daarin staan de meest bijzondere festivals en evenementen van deze zomer centraal.

SAIL Amsterdam
SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus. SAIL werd voor het eerst georganiseerd in 1975 en is uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke evenement van Nederland. SAIL Amsterdam 2015 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP).

In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Havenbedrijf Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook de negende editie van SAIL in Amsterdam tot een succes te maken. SAIL wordt mede mogelijk gemaakt door de Friends: Delta Lloyd, I amsterdam, ING, KPN, Staatsloterij en De Telegraaf. Tijdens SAIL Amsterdam 2015 kijken we niet alleen terug op ons indrukwekkende nautische verleden maar bieden we ook een venster op de toekomst.

Foto: Nico Koster

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!