Back Back Nieuws

Heineken the City: inspirerend vergaderen voor een interessante prijs

22 november 2010
Een heidag maar geen mogelijkheid om de hei op te gaan? Op zoek naar een verfrissende plek voor een vergadering, brainstorm of presentatie? Dan is Heineken the City in Amsterdam een optie. In de vergaderruimtes vind je inspiratie en rust in het hart van de hoofdstad. De ruimtes hebben elk een uniek interieur en sfeer en zijn voorzien van alle nodige vergaderfaciliteiten. Ook staat er in elke vergaderruimte een goed gevulde ijskast en een geavanceerd koffiezetapparaat voor verse koffie en thee.

In prijs verlaagd
Begin 2010 heeft Heineken the City de huurprijs van één van de drie vergaderruimtes verlaagd. Waarom? 'Het Nederlandse bedrijfsleven had een zwaar jaar voor de boeg. Goed overleg over de te varen koers is dan zeer belangrijk. Dat overleg kan op kantoor worden gehouden. Maar Heineken the City gelooft erin dat een inspirerende omgeving belangrijk is voor dit soort besprekingen. Even op een andere locatie, weg van de alledaagse bezigheden, nieuwe inspiratie opdoen. Om daar op in te spelen is The Sixpack Space met maar liefst 40% verlaagd,' zo laat de locatie weten. 

Nieuwsgierig hoe deze ruimte eruit ziet? Op de website zijn de 3D beelden van de locatie te bekijken: heinekenthecity.nl/vergaderlocatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!