Back Back Nieuws

Heerlijke inspiratie op Taste of Amsterdam 2010

25 juni 2010

Een prachtige locatie, de beste weersomstandigheden, opvallend stijlvolle tijdelijke locaties van Intertent, een goede sfeer en vooral veel culinaire hoogstandjes van wel 17 restaurants. Wat wens je nog meer voor de tweede editie van Taste of Amsterdam in het Amstelpark in Amsterdam?!

Tijdens de VIP opening gisteravond spatte vooral het ‘levensgenot’ van alles af! Mooie hospitality dames kwamen ons direct tegemoet om uitleg te geven over het programma. Met een glas rosé in onze hand luisterden we naar de achtergrondinformatie van organisatoren Henkjan Kakebeen en Hans van der Linden van Down Town Events / Brand Events. Topkok Ramon Beuk stelde de vragen en gaf het startsein voor een ‘nu al geslaagde’ Taste of Amsterdam in het nieuwe Kook Theater.


 
Het vierdaagse internationale culinaire festival heeft nog meer nieuwigheden, zoals het Taste Theater, de Pure Taste Markt en Taste of Okura Culinary Center. Ook de Foodie Markt ontbreekt dit jaar niet; op deze unieke markt kun jij je laten inspireren door de nieuwste trends, specialiteiten en ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en alles wat te maken heeft met koken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!