Back Back Nieuws

Heerhugowaard opent Waerdse Tempel

08 mei 2006
Een grote zaal geschikt voor 2000 personen, een muziekcafé voor 200 personen, een restaurant en een strand. De Waerdse Tempel is een nieuwe, multi-functionele poptempel in de eerste emissieneutrale wijk ter wereld, de Stad van de Zon in Heerhugowaard.

Dat de Waerdse Tempel juist theatershow Elements vroeg om de doop te verzorgen (op vrijdag 28 april) was geen toeval. Elements is spectaculaire theatershow met een missie: het leveren van een bijdrage aan het behoud van de natuur door het bevorderen van het bewustzijn om zuinig met de natuur om te springen en dat is precies hoe de Waerdse Tempel is gebouwd. Daarbij komt Maedy Tol, leadzangeres en geestelijk moeder van Elements uit Heerhugowaard.

Maedy heeft inmiddels haar sporen in de muziek verdiend. Zij stond in musicals zoals Jeans en Tommy. Zij arrangeerde en zong de muziek voor de modeshow “Flowerbomb” , alsmede voor het gelijknamige parfum van Viktor en Rolf in het Louvre in Parijs. Ook verzorgde ze de vocalen voor de juwelenshow “Passion” van ontwerper Otazu en trad op met levende legende Jan Akkerman.

In de Theatershow Elements werd het publiek meegenomen op een reis langs de vier elementen van de natuur: lucht, vuur, aarde, water en ervoer men hoe deze verwant zijn met ons eigen gevoelsleven. Een indrukwekkende belevenis met live-band, zang, dans, luchtacrobatiek en video-art.





Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!