Back Back Nieuws

Heb jij het ondernemerschap in de genen?

08 maart 2016
Ben jij zakelijk onweerstaanbaar en aantrekkelijk genoeg? Wat is jouw roadmap to success? Wat weet jij van de kracht van neuromarketing? Op 26 mei 2016 staat de industriële Fokker Terminal in het teken van Inspirar Business Support en worden deze vragen beantwoord. Hoogopgeleide ondernemers uit het MKB kunnen in een eigentijdse, business- en kennisomgeving inspiratie en kennis opdoen, maar bovenal concrete zaken verrichten.

Succesfactoren
Business scoren, je kennis vergroten en een topdag beleven met gelijkgestemde ondernemers. Onder het thema 'de succesfactoren van de mens achter de ondernemer' word je meegenomen in een business experience waarin je geconfronteerd wordt met jouw succesfactoren en hoe jij deze optimaal kunt benutten.

Thema paviljoens
Inspirar Business Support staat in het teken van het nieuwe zakendoen en bestaat voornamelijk uit diverse business experiences. Het event is verdeeld in verschillende thema paviljoens volop interactieve activiteiten. In het Business Pitch Paviljoen kun je jouw onderneming pitchen en zaken doen. Heb jij een inspirerende masterclass gevolgd en wil je meer weten van het desbetreffende onderwerp? Daag de gastsprekers uit in het Meet & Greet Paviljoen. Advies nodig over een bepaalde zakelijke uitdaging? In het Business Solution Paviljoen vind je de oplossing. In het Lifestyle Experience Paviljoen kun je ontspannen en alles te weten komen over wat het leven naast het werk aangenaam maakt. Gedurende het hele event kun je genieten van heerlijke Italiaanse verwennerijen zoals wijn, verse Italiaanse pasta’s, een Italiaanse koffiebar, gezonde smoothies en meer.

Sprekers
Er worden masterclasses gegeven door topsprekers. Je kunt ontdekken of je het ondernemerschap in je genen hebt (Prof. Dr. Josette Dijkhuizen), de kracht van neuromarketing ervaren (Prof. Willem Verbeke) en creatiever, effectiever en positiever leren communiceren (Drs. Chazia Mourali). Succescoach Jan van Setten gaat enter-trainen en met Michael Pilarczyk kun je bouwen aan je roadmap to success.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!