Back Back Nieuws

Hart van Holland decor voor Bloed, Zweet & Tranen

09 februari 2015
Hart van Holland is dit jaar goed begonnen als locatie voor de opnames van het muzikale SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. De vrijdagavondshow, die geproduceerd wordt door Talpa, wordt al sinds begin december opgenomen in Nijkerk. Het programma wordt op 6 maart aanstaande afgesloten met een spectaculaire finale live vanuit Hart van Holland.

Veelzijdig
In het programma gaat de jury op zoek naar een Nederlandstalige zanger of zangeres in de breedste zin van het woord. Evenementenlocatie Hart van Holland is door Talpa gekozen vanwege de veelzijdigheid van de locatie. De verschillende sferen van het pand: ’t Theater waar de audities plaatsvinden, een bruin café voor de interviews met kandidaten en een aparte ruimte voor de hotseats.

Combinatie
Hart van Holland heeft tijdens de opnames soms meer dan 350 personen over de vloer en kan dit vanwege de ruimte met gemak herbergen. De combinatie met hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk, maakt dat dat zowel de kandidaten als crew en publiek ook optimaal kunnen ontspannen tussen de opnames door.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!