Back Back Nieuws

Harmen Dubbelaar adjunct-directeur Okura

05 januari 2007
Harmen Dubbelaar is de nieuwe adjunct-directeur van Hotel Okura Amsterdam. In deze functie volgt hij Chris Lindeboom op, die na 19 jaar Hotel Okura Amsterdam verlaat om tot de directie toe te treden van Chagall Hotels & Restaurants.

In 1979 begon Harmen Dubbelaar zijn carrière bij Hotel Okura Amsterdam. Na tien jaar vertrok hij in 1989 naar China, waar hij als assistent General Manager werkte aan de opening van Okura Garden Hotel Shanghai. In 1998 keerde de heer Dubbelaar terug naar Hotel Okura Amsterdam waar hij sindsdien verantwoordelijk is voor de Rooms Division afdeling.

De afgelopen jaren en ook het komende jaar is Harmen Dubbelaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe Deluxe hotelkamers, waarbij van drie kamers twee kamers zijn gemaakt en van twee kamers één kamer is gemaakt. Daarmee zijn de hotelkamers van Hotel Okura Amsterdam naar eigen zeggen 'de grootste en meest luxueuze kamers binnen de Amsterdamse hotellerie'. Naast de bouw van de nieuwe Deluxe kamers heeft hij de gehele ontwikkeling en bouw van The Suite, de meest ruimtelijke (485m2) en luxueuze suite binnen de Benelux, gecoördineerd.

Naast zijn werk in Hotel Okura Amsterdam is Harmen Dubbelaar betrokken bij diverse lokale projecten. Hij is onder andere voorzitter van de ondernemersvereniging van de Ferdinand Bolstraat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!