Back Back Nieuws

Haringparty Bon Bon Partyservice succes

25 juni 2007
Bon Bon Partyservice organiseerde afgelopen woensdag de Alblasserdamse Haringparty. Dit deden zij in samenwerking met GO4 events, Volvo Svenscar en Maat Groep. Ruim 1100 klanten kwamen er op af.

  

Ondanks de vele uitnodigingen was de opkomst groter dan verwacht. Tijdens het registreren werden de wachtenden getrakteerd op de buitengewoon rustgevende jazzy muziek van de heren van Postbus 53.

 

Gedurende de avond konden de gasten zich tegoed doen aan diverse culinaire hoogstandjes als haring, oesters, salades, een wokbuffet en diverse soorten kazen. De gasten werden kostelijk vermaakt door de Zusjes Magenta. De geheel in roze uitgedoste dames staan garant voor een theatrale aanpak en een stijlvolle aanvulling voor elk evenement. Ze instrueren, coördineren, evalueren, informeren, presenteren en verkeren altijd in opperste staat van paraatheid met als doel de gasten te vermaken.

 

Op de achtergrond kon men genieten van de heerlijke muziek van de gezellige, swingende, vriendelijke goedlachse band Postbus 53. Sparrow Jazz Trio liet ook van zich horen. Deze bands zorgden voor het muzikale entertainment van deze avond en gaven een goede impressie van wat er deze avond centraal stond; proeven, inspireren en netwerken.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!