Back Back Nieuws

Hardwell maakt eigen bewerking van muziek nieuwe Efteling-attractie

04 juni 2015
De wereldberoemde DJ Hardwell heeft een remix gemaakt van de muziek van de nieuwe attractie Baron 1898. De attractiemuziek met duidelijke harmonie-invloeden zorgde voor inspiratie bij de jonge DJ. De remix van Hardwell zal pas vanaf opening van de attractie exclusief in de Efteling verkrijgbaar zijn.

Hardwell vertelt zelf: ‘Ik ben groot fan van de Efteling! Ik heb jarenlang een abonnement gehad en kwam er vroeger dan ook regelmatig. Toen ik in december aanwezig was bij de première van de Tiësto Efteling Aquanura show werd ik uitgenodigd eens op kantoor langs te komen. Daar hoorde ik de themamuziek van Baron 1898, waarna ik gevraagd werd een bewerking van het nummer te maken. Uiteraard ben ik als fan en muziekproducent trots op het eindresultaat.’

De Efteling is vereerd dat de Brabantse Hardwell geïnspireerd is geraakt door de muziek en de attractie en dat hij zelf de themamuziek met duidelijke harmonie-invloeden heeft bewerkt voor een versie met een beat. De muziek zal niet in de attractie te horen of los als track verkrijgbaar zijn, wel wordt de single vanaf opening van de attractie in een bepaalde oplage uitgedeeld aan bezoekers van de attractie Baron 1898 in de Efteling.

Foto: Krijn van Noordwijk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!