Hard Rock bij WE ARE initiatief voor Internationale VrouwendagHard Rock bij WE ARE initiatief voor Internationale Vrouwendag
Back Back Nieuws

Hard Rock bij WE ARE initiatief voor Internationale Vrouwendag

05 maart 2024

Hard Rock Cafe Amsterdam heeft zich bij het WE ARE-initiatief van Hard Rock International aangesloten om Internationale Vrouwendag te vieren, als een eerbetoon aan de toewijding aan de wereldwijde gezondheid en emancipatie van vrouwen. Internationale Vrouwendag is op 8 maart, maar bij Hard Rock zal de gehele maand maart in het teken staan van de vrouw. Via de Hard Rock Heals Foundation® zamelt het bedrijf de gehele maand Maart geld in voor twee organisaties die zich inzetten voor vrouwen en de gezondheid van vrouwen: de Global Gift Foundation en het Magee-Womens Research Institute.

Hard Rock heeft een samenwerking opgezet met Eva Longoria, een wereldwijde "WE ARE" campagne om het bestaan van de vrouw te vieren door het organiseren van evenementen en acties voor het  Global Gift Foundation en Magee-Womens Research Institute. Hard Rock Cafe Amsterdam steunt dit door verschillende optredens en events te organiseren en speciale merchandise en menu-aanbiedingen aan te bieden.

Events in het teken van Internationale Vrouwenmaand

• 6 maart 2024: Vrouwelijke DJ set door Pon Vino
• 8 maart 2024: Live muziek door Cindy-Louise
• 13 maart 2024: Comedy Night
• 27 maart 2024: Live muziek door Alex

Overige events in maart

• 20 maart 2024: Het 25 jarig bestaan van Hard Rock Cafe Amsterdam
• 24 maart 2024: Breakfast with the Bunny

Over de Hard Rock Heals Foundation®        

De Hard Rock Heals Foundation ondersteunt wereldwijd gezondheids- en welzijnsinitiatieven, waaronder rampenhulp, met als doel het verbeteren van levens door de kracht van muziek samen met bekende artiesten.

Over Hard Rock®    

Hard Rock International (HRI) is een wereldwijd erkend bedrijf met locaties in meer dan 70 landen, waaronder hotels, casino's, Rock Shops®, live-optredens en cafés. Hard Rock heeft 's werelds grootste collectie authentieke muziekmemorabilia met meer dan 88.000 stukken. Het bedrijf is onderscheiden voor uitmuntende gasttevredenheid en wordt erkend als een toonaangevende werkgever en exploitant in de gaming- en entertainmentindustrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!