Happinez Festival strijkt neer in Fort VoordorpHappinez Festival strijkt neer in Fort Voordorp
Back Back Nieuws

Happinez Festival strijkt neer in Fort Voordorp

09 augustus 2017

Happinez magazine organiseert op 15, 16 en 17 september voor de vierde keer Europa’s grootste festival voor gelukzoekers: Happinez festival. Het festival is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk. De organisatie verwacht dit jaar een record aantal bezoekers. Marije de Jong, algemeen hoofdredacteur: 'Waarom het festival zo succesvol is? Ik denk omdat het precies beantwoordt aan de vraag die nu bij veel mensen speelt: wat wil ik met mijn leven? Die vraag kan je op vele manieren beantwoorden, en op het Happinez festival vind je volop inspiratie op een hele leuke manier.' 

Grote levensthema’s

Meer dan veertig toonaangevende sprekers komen vertellen over grote levensthema’s. Over innerlijke rust, liefde, persoonlijke groei, over compassie, balans en omgaan met verdriet. Daarnaast is yoga volop vertegenwoordigd, kun je genieten van de mooiste muziek en het lekkerste eten.

De rechterhand van de Dalai Lama, Thupten Jinpa
Trendwatcher, James Wallman
Soulmate van Oprah Winfrey, Elizabeth Lesser
Sustainable fashion & lifestyle expert, Marieke Eyskoot
Geluksambassadeur, Leo Bormans
Journalist en psycholoog, Emily Esfahani Smit
Cultuurcriticus, Roman Krznaric
Auteur van bestseller ‘verslaafd aan liefde’, Jan Geurtz
Positiviteits-expert, Mark Verhees
Spiritueel leraar, davidji
Schrijfster, Lorna Byrne
Engelen therapeute, Brandon Bays

Europese film première

Op vrijdag en zaterdag kun je na afloop van het festival (om 19.00 uur) de première bijwonen van de film ‘Walk With Me’. Een uniek kijkje in het leven van de wereldberoemde leraar Thich Nhat Hanh. ‘Walk with me’ is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness.

Het complete programma vind je hier.

Over Happinez

Happinez is al bijna 13 jaar hét mindstyle magazine van Nederland. Happinez is het magazine voor wie op zoek is naar verdieping, verrijking en verwondering. Per nummer bereikt Happinez meer dan 500.000 lezers in Nederland. Het succesvolle magazine wordt ook in het Frans, Duits en Engels uitgegeven en in meer dan 20 landen verkocht. Happinez magazine verschijnt acht keer per jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!