Back Back Nieuws

Happinez Festival pakt uit met tweede editie

07 juni 2013
Het populaire magazine Happinez pakt op 6, 7 en 8 september uit tijdens de tweede editie van het Happinez Festival. Deze keer start het festival op vrijdag. Na het succes van dit mindstyle event vorig jaar kiest het blad weer voor Fort Voordorp in Groenekan als locatie en voor evenementenbureau PINO als organiserende partij.

Bonte mix
Net als vorig jaar wordt het evenement binnen en buiten het fort een bonte mix van muziek, meditatie, lezingen, proeverijen, ontmoetingen, workshops en meer. Ook nu kunnen bezoekers een bazaar verwachten met bijvoorbeeld yoga-adviezen, klankschaalconcerten, uitheemse proeverijen, massagelessen en kunstenaars.

Internationale dag
Ook aan inspirerende sprekers ontbreekt het niet. Bijzonder is bijvoorbeeld de komst van Eben Alexander, de Amerikaanse neurochirurg die bijna-doodervaringen altijd afdeed als prachtige hallucinaties. Totdat hij er zelf een kreeg. Ook Rajshree Patel, op dit moment een veelgevraagd spreker over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, staat met haar interactieve lezing op het programma. Net als voormalig topbokser Lucia Rijker, die op het Happinez Festival komt vertellen hoe het boeddhisme haar leven veranderde en nu haar levenslessen graag deelt in praktische adviezen.

Zien, voelen, ruiken, proeven
Vorig jaar bracht het Happinez Festival het magazine voor het eerst tot leven. Vol zingeving, verdieping, puurheid en stijl. Marije de Jong, hoofdredacteur van Happinez zegt daarover: ‘De lezers vinden het ongelofelijk leuk om hun lijfblad 3D te ervaren. Te zien, te voelen, te ruiken, te proeven. En juist met elkaar, in plaats van in hun eentje met het blad op de bank.’ Ook PINO heeft veel zin in het organiseren van de tweede editie. Marcia Stevens van dit evenementenbureau: ‘Het is fantastisch om het gevoel van het blad om te zetten in een belevenis. We hebben bij de eerste editie gezien hoe enthousiast het publiek daarover was.’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!