Back Back Nieuws

Hans Verhoeven winnaar BOV-Trofee 2014

07 november 2014
Hans Verhoeven, directeur MTD, is donderdagavond 6 november uitgeroepen tot winnaar van de BOV-Trofee 2014. Voor de 15de keer organiseerde de Junior Kamer Hart van Brabant de uitreiking van de Beste Ondernemers Visie Trofee. Het thema van dit jaar was ‘Booming Business’. Vanuit een voorselectie van 45 bedrijven werden uiteindelijk drie finalisten gekozen. Donderdag 6 november zijn de drie finalisten in de Koepelhal in Tilburg opnieuw door de jury aan de tand gevoeld over hun visie en waarom zij de Trofee  voor Beste Ondernemers Visie verdienen.

Booming Business
De ‘Booming Business ‘ is voor MTD begonnen in 2010. Toen haalde het bedrijf de opdracht voor de Olympische Winter Spelen in Vancouver binnen, gevolgd door de opdracht voor de Olympische Zomerspelen in Londen in 2012. Op dit moment levert MTD haar producten en diensten op meer dan 1000 projecten per jaar. Van de New Year’s Eve Party op de Copacabana, de Climate Change Conferentie in Lima (Peru), tot de waterbehandeling op een booreiland op de Oostzee en Culinair Tilburg. De visie en kracht van MTD is dat vanuit een centrale organisatie wereldwijd overal hetzelfde product middels dezelfde werkwijze en bedrijfscultuur wordt geleverd. Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk dankzij de gedrevenheid en de passie van alle medewerkers. Het bedrijf staat nog maar net aan het begin van een internationale expansie.

Medefinalisten
De jury van de BOV-trofee 2014 was ook vol lof over de medefinalisten, Jan Eveleens van Axon Digital Design, leverancier van hightech video- en audio producten voor de broadcast-industrie, en Bart van Eijndhoven van Basiq Dental een prijsvechter in de dentale markt van verbruiksartikelen.

Evenementen, expo en industrie
Het hoofdkantoor van MTD is gevestigd in Tilburg en levert haar diensten en producten wereldwijd. MTD heeft vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Canada, Amerika en Rusland. Met meer dan 25 jaar ervaring en tachtig gedreven medewerkers heeft men zich als wereldmarktleider weten te positioneren. Op dit moment is MTD actief in drie segmenten: evenementen, expo en industrie.

De onderneming biedt haar opdrachtgevers een brede fullservice organisatie en turnkey oplossingen aan voor de aanleg van tijdelijke waterinfrastructuren en waterbehandelingen met de garantie van veilig drinkwater. MTD kan de totale tijdelijk waterketen beheren en beheersen. Het bedrijf blijft voorop lopen door innovatie, kennis en kwaliteit. MTD is niet door de markt, maar door passie gedreven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!