Back Back Nieuws

Hans Sittrop gaat nieuwe uitdaging aan bij Utrecht Convention Bureau

31 maart 2016
Per 1 april zal Hans Sittrop (47) het team van het Utrecht Convention Bureau (UCB) versterken. Naast de dagelijkse leiding wordt Sittrop verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de positie van Utrecht als internationale congresstad.

Congresexpert met groeiambitie
Sittrop, nu nog manager van het Congresbureau Erasmus MC, was eerder actief voor Rotterdam Partners en Almere Citymarketing en brengt ruim 15 jaar ervaring op de congres- en evenementenmarkt met zich mee.

Ronald Besemer, directeur van Toerisme Utrecht zegt: 'Met de komst van Hans en de eerdere uitbreiding van het team dit jaar is het UCB klaar voor de toekomst. Het gaat goed met het zakelijke toerisme in Utrecht, mede doordat we ons steeds meer bewust zijn dat we met elkaar het verhaal over Utrecht moeten uitdragen.” Sittrop zelf kan niet wachten om aan de slag te gaan in de historische Domstad met toekomstgerichte blik, “Ik ben er trots op te mogen bijdragen aan de groeiambities die er liggen en om hier samen met sterke partners in de stad invulling aan te geven.'

Utrecht Convention Bureau
De activiteiten van het UCB (onderdeel van Toerisme Utrecht) zijn gericht op promotie van de stad en de regio als (inter)nationale congres- en evenementen bestemming. Het UCB zet zich met onafhankelijk en kosteloos advies in om organisatoren van zakelijke bijeenkomsten te ondersteunen. Dit bestaat uit advies over het onderbrengen van grotere en kleinere bijeenkomsten in Utrecht gecombineerd met advies over marketing, promotie, samenstelling van een sociaal programma, eventuele subsidies en coördinatie van presentaties. Daarnaast biedt Utrecht een bidfonds en een stimuleringsfonds aan. 

Foto: Toerisme Utrecht

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!