Back Back Nieuws

Hampshire Hotels introduceert laagdrempelig vergaderconcept

30 oktober 2015
Hampshire Hotels, één van de grootste hotelondernemingen van de Benelux, heeft haar vergaderconcept vereenvoudigd door onder andere alle tarieven binnen de groep gelijk te trekken. Zakelijke boekers ontvangen binnen 4 uur een offerte op maat tegen vaste tarieven.

Veranderende vraag, gemakkelijk en persoonlijk
'Hampshire Hotels heeft goed gekeken naar de veranderende vraag vanuit de markt en geluisterd naar geluiden van de HR-managers, secretaresses, personal assistent. Deze managers en medewerkers zijn dagelijks bezig met het zoeken en boeken van de geschikte locatie voor hun evenement en zijn daardoor vaak met 1001 dingen tegelijkertijd bezig. Hampshire Hotels faciliteert niet alleen in de locatie maar regelt ook alle randvoorwaarden tot in de puntjes. Een offerte op maat binnen 4 uur, uniek in de markt'. Aldus Eric van Nieuwenhuizen, de Sales Director van de groep.

De manier waarop mensen werken is aan het veranderen en Hampshire Hotels speelt hierop in. Vergaderaanvragen gebeuren steeds vaker op korte termijn en boekers willen snel kunnen schakelen. Aanvullende diensten zoals een host op locatie, parkeervoorzieningen en Wi-Fi inclusief, zijn standaard aanwezig bij alle Hampshire Hotels.

Hampshire Reservations
Hampshire Hotels levert maatwerk voor ieder type bijeenkomst. Flexibele mogelijkheden voor zakelijke gasten, zoals complete vergaderarrangementen van 4, 8, 12, tot wel 72 uur tegen vaste tarieven. Om aan de steeds complexer wordende vraag van de klant te voldoen heeft Hampshire Hotels een speciale afdeling in het leven geroepen: Hampshire Reservations. Die maken het mogelijk dat de opdrachtgever binnen vier uur een offerte op maat krijgt, met tot wel drie vergelijkbare hotels. Hiermee wordt het vinden van de geschikte locatie, gemakkelijk en snel te boeken.

Hampshire Hotels faciliteert daarnaast alle randvoorwaarden voor een efficiënte bijeenkomst. Niet alleen de inrichting van de zaal is van belang maar ook de dieetwensen, het faciliteren van de informatie voor de deelnemers, de manier van factureren, get voldoen aan de duurzaamheidsvraag en vooral het gemak voor de klant. Hampshire Reservations is een gratis service. 

Meer informatie is te vinden op hampshire-hotels.com/zakelijk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!