Back Back Nieuws

Hampshire Hotel Greenpark renoveert zaalaccommodatie

18 februari 2012
Het Hampshire Hotel Greenpark in Leidschendam, Zuid-Holland renoveert deze maand haar gehele zaalaccommodatie, inclusief lobby, serre en secretariaat. De vijf zalen worden volledig gestript van oude materialen en meubilair, en krijgen een frisse make-over voor het nieuwe vergader- en evenementenseizoen.

 

Harmonieus samenspel

Het design belooft trouw aan de moderne en elegante stijl die het hotel reeds eigen is; een harmonieus samenspel van natuurlijke tinten. Voor de muren is gekozen voor kwalitatief en duurzaam behang in diverse schakeringen brons en van verschillende textuur. De deuren krijgen een houten finish en de verlichting wordt aangepast met zachte LED kleuren en geprogrammeerde mood-palets, die geheel in te stellen zijn naar de ambiance en de specifieke wensen van de gast. Voor het nieuwe meubilair is gekozen voor design merk Lande©, de audiovisuele apparatuur wordt vervangen en ingebouwd.

 

Updates via Facebook

Chris Lindeboom, Directeur Chagall Hotels & Restaurants: ‘We zijn opgetogen over het resultaat tot dusver. De zalen hebben een unieke ligging met uitzicht over het meer, en door de nieuwe kleuren en verlichting doen ze nog ruimer aan. We hebben al een aantal enthousiaste reacties mogen ontvangen van zakelijke klanten en vaste gasten. We posten regelmatig updates en foto’s van de verbouwing op onze Facebook pagina.

 

Eerste boekingen zijn binnen

De project managers hopen de zalen half maart geheel op te leveren en het Hampshire Hotel Greenpark organiseert later die maand een feestelijke avond om haar relaties in de nieuwe accommodatie te ontvangen. Sommige early-birds zijn er als de kippen bij – ‘de eerste boekingen zijn al binnen’, lacht Lindeboom. Het Hampshire Hotel Greenpark in Leidschendam beschikt 96 kamers en suites, 5 vergaderzalen en fine dining restaurant Chiparus.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!