Back Back Nieuws

Hampshire Hospitality & Leisure breidt uit met twee hotels

16 juli 2007
Hampshire Hospitality & Leisure heeft er twee karaktervolle nieuwe leden bij: Hotel De Rijsserberg - Hampshire Classic in Rijssen en Hampshire Inn - Auberge De Hilver in Diessen. De twee nieuwe hotels, die beide riante voorzieningen voor een uiterst aangenaam verblijf bieden, liggen in oases van groene gebieden in respectievelijk het oosten en het zuiden van het land.

Midden in het prachtige en bosrijke heuvellandschap van Twente ligt Hotel de Rijsserberg - Hampshire Classic. De omgeving is rijk aan talloze kastelen en havezaten, kabbelende beekjes en de historische stadskernen. Op slechts 75 autominuten van Amsterdam waant de gast van Hotel de Rijsserberg zich even in een andere wereld. Het is in Twente de perfecte locatie voor een ontspannend verblijf in de zakelijke of privé sfeer.

Ten zuiden van de steden Tilburg en Eindhoven, vlakbij de Belgische grens, de Beekse Bergen en de Efteling, komt in het natuurgebied ‘de Hilver’ het nieuwe hotel Hampshire Inn – Auberge de Hilver. In het voorjaar van 2008 wordt dit hotel, dat deel uitmaakt van het bungalowpark Landal Duc de Brabant, geopend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!