Back Back Nieuws

Halve finales Rubson Raid Turquoise

13 juli 2006

Ruim 60 deelnemers streden zondag 9 juli tijdens de eerste particuliere opleidings- en selectiedag op all Sports Resort Maurik voor plaatsing in de halve finales van de Rubson Raid Turquoise - Editie NL. Met SuperJet-varen, quadrijden, sportklimmen, de Mini-RIB Commando-challenge en de Rubson Raid Turquoise RIB Experience. De halve finales zijn op 19 augustus. Hieruit zullen de deelnemers volgen voor de finale op de Noordzee, waar één team wordt geselecteerd voor deelname aan de Rubson Raid Turquoise bij Kaap Verdische Eilanden van 18 tot en met 25 november dit jaar.


Het ging er fanatiek aan toe op deze selectiedag. Veel deelnemers kwamen volledig voorbereid en sommigen zelfs met een flinke training aan in de ochtend, in opwachting van één van de stoerste dagen van deze zomer. In teams ingedeeld gingen zij de verschillende sportieve uitdagingen aan. Uiteindelijk zijn zes van de deelnemers geselecteerd en geplaatst voor de halve finale.


Ondanks de indeling in teams, wordt elke deelnemer op individuele kwaliteiten beoordeeld. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar snelheid en techniek, maar vooral ook naar leer-capaciteiten, teambuilding en inzet.


Deze zomer zullen nog zeker 5 andere selectiedagen worden georganiseerd door all Sports Resort Maurik en Action Planet. Inschrijven hiervoor is nog steeds mogelijk via www.rubsonraid.nl, en deze opleidings- en selectiedagen bieden ook nog steeds een unieke mogelijkheid voor het houden van een bedrijfsevenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!