Back Back Nieuws

Halve finale in Amsterdam Convention Factory

05 juli 2010
Dinsdag 6 juli om 20:30 strijdt Nederland om een plek in de finale. De voorspellende gave en de daar aan gekoppelde 2 voor 1 actie blijft de Amsterdam Convention Factory lekker handhaven want dat was tegen Brazilië een groot succes.

Twee voor prijs van 1
Dus koop nu je kaarten voor dinsdag en je mag weer met z’n 2-tjes op 1 kaartje naar binnen. Wil je een goede zitplek en de wedstrijd goed kunnen volgen? Kom dan dinsdag naar Biergarten De Goede Hoop in de Amsterdam Convention Factory!.Naast de mega-schermen en de uitstekende zitplekken kan je voorafgaand aan wedstrijd heerlijk buiten aan het water genieten van de Braai.

Biergarten De Goede Hoop

Biergarten De Goede Hoop creëert met zes mega-schermen, waarvan de grootste tien meter breed is, naar eigen zeggen de beste voetbalambiance van Amsterdam. De twee tribunes bieden plaats aan bijna 1000 bezoekers en er zijn twee grote biertuinen met lange tafels. De Amsterdam Convention Factoryis in een Zuid-Afrikaans jasje gestoken met palmbomen, bamboehutten en jungle geluiden. De Afrikaanse huisband verzorgt de muzikale omlijsting en stuwt de bezoekers naar Tafelberg hoogte. Naast de ultieme voetbalbeleving in beeld en geluid biedt de locatie ook een uitgebreid randprogramma. Zo is er een buitenterras aan het water waar de bezoeker zich na de wedstrijd te goed kan doen aan de traditionele Zuid-Afrikaanse Braai. Iedere wedstrijd heeft een eigen menu variërend van gegrilde kip tot de Johannesburger. Verder werkt de organisatie nauw samen met enkele Amsterdamse feestorganisaties zodat men na de wedstrijd los kan op de Afrikaanse beats.

De deuren zijn open vanaf 18.00 uur, Entreeprijs: €10,00 (ex fee)
Reserveren: www.biergartendegoedehoop.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!