Back Back Nieuws

HAL4.1 presenteert nieuwe dinnershow

25 september 2011
Begin 2011 opende het nieuwe Prinses Theater in HAL4.1 haar deuren voor het publiek met een programmering van diverse dinnershows. Na een succesvol seizoen met topentertainment presenteert HAL4.1 op 11 oktober een nieuwe dinnershow ‘This is… Rotterdam’.

 

Unieke samenwerking

Bezoekers worden tijdens de avondvullende voorstelling meegenomen op een artistieke reis door de Maasstad die geheel in het teken staat van het veelzijdige talent dat Rotterdam anno 2011 herbergt. Voor de invulling van het programma is HAL4.1 een unieke samenwerking aangegaan met De Circusmachine en de Hogeschool voor Kunsten: Codarts Rotterdam. Tijdens het diner zorgen de (oud) studenten en docenten van de academie voor muzikale hoogtepunten die afgewisseld worden door bijzondere acts.

 

Een stad met vele gezichten

Rotterdam is een stad met vele gezichten, een stad van uitersten. Maar ook een creatieve stad waar veel internationaal talent samenkomt om hun vak uit te oefenen. Tijdens de dinnershow ‘This is… Rotterdam’ nemen de Codarts (oud) studenten en docenten bezoekers door middel van zang en dans mee naar alle kunstzinnige en inspirerende plekken van de Maasstad.

 

Muzikale en culinaire ontdekkingsreis

Van hiphop en salsa tot klassiek, verschillende muziekstijlen en dansdisciplines passeren gedurende de avond de revue. Daarnaast zorgt uitvoerend producent van de dinnershow ‘De Circusmachine’ voor diverse acrobatische kunsten en circusacts. Het resultaat is eenmuzikaal en culinair spektakel met diverse verrassende acts, optredens en een uitgebreid vier-gangen diner.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!