Hakan Bulgurlu en Constantijn van Oranje keynotes BID 2024Hakan Bulgurlu en Constantijn van Oranje keynotes BID 2024
Back Back Nieuws

Hakan Bulgurlu en Constantijn van Oranje keynotes BID 2024

02 januari 2024

Op 16 januari 2024 komt de top van de overheid en het bedrijfsleven voor de 17e keer samen op de Big Improvement Day (BID), een dag met als doel de positieve veranderingen in Nederland te belichten, stimuleren en accelereren. Dit jaar wordt de keynote verzorgd door Hakan Bulgurlu, CEO van toonaangevende wereldwijde fabrikant van huishoudelijke apparaten Arçelik dat als eerste organisatie in de branche klimaatneutraal werd. 

Bij de Big Improvement Day 2024 staat DOEL centraal: Duurzaamheid, Ondernemerschap, Educatie en Leiderschap. Het programma is gevuld met 40 sprekers en 10 Powersessies die vooruitgang realiseren binnen deze thema’s.

Een greep uit de sprekers

Dit jaar zal internationaal zakenman en milieubeschermer Hakan Bulgurlu op het podium staan als keynote spreker samen met Constantijn van Oranje. Constantijn van Oranje zal zijn visie delen op innovatie in Nederland en daarnaast nemen topondernemers deel aan een panelgesprek over ondernemerschap in ons land.

Andere sprekers op het gebied van duurzaamheid zijn onder andere Aaike van Vugt, CEO van de TU-Delft spin-off VSPARTICLE en Roeland van Delden, CEO van Leadax dat afval transformeert tot duurzame bouwmaterialen waaronder een loodvervanger.  Ook is er dit jaar ruimschoots aandacht voor een gezond Nederland. Zo zal Antje Monteiro vertellen over haar on-demand platform Fit at Home, vertelt Jeroen de Jong, CEO van Easly, hoe hij gezondheid naar de handen van de consument brengt met een breed aanbod aan gemakkelijk af te nemen zelftesten.

Over de Big Improvement Day

De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor ‘de meest positieve dag van het jaar’ en deze ‘dag van de beslissers’. BID is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot hét platform voor ontmoeting, nieuwe ideeën, vooruitstrevende samenwerkingen tussen de publieke en private sector. Met namen als Louis van Gaal, Loek Hermans en Prins Constantijn van Oranje-Nassau komt de top van de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven, sport, zorg en onderwijs meerdere malen per jaar samen tijdens Improvement Days om contact te leggen, kennis te delen, visies te tonen en samenwerkingen aan te gaan.

De Big Improvement Day 2024 vindt op 16 januari 2024 plaats van 09:15 uur tot 19:00 uur in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!