Back Back Nieuws

Haine AV Productions op tournee Miss Bollywood

03 december 2007
Haine AV Productions verzorgt het licht en geluid voor de musical Miss Bollywood, die op dit moment met een internationale tournee langs de theaters trekt. De show is van zondag 2 tot en met donderdag 6 december te zien in het World Forum Convention Center in Den Haag.

Op 25 september begon voor Haine AV Productions de tour van Miss Bollywood in Berlijn. Na Duitsland werd de tour voortgezet in diverse locaties in Engeland. afgelopen weekend zijn crew en cast naar Nederland gekomen om hier vijf dagen te spelen in het Haagse voormalige Congresgebouw.

De musical Miss Bollywood, met Shilpa Shetty in de hoofdrol, vertelt het verhaal van “Maya” een klassieke balletdanseres. Miss Bollywood geeft het publiek een rondleiding achter de schermen in de wereld van Bollywood. De musical is een groot spektakel qua dans, kostuums en muziek.

Op woensdag 12 december is de voorlopig laatste voorstelling in de Royal Albert Hall in Londen. Voor Haine AV Productions een unieke kans in dit theater werkzaam te zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!