The Hague Conference Centre geopendThe Hague Conference Centre geopend
Back Back Nieuws

The Hague Conference Centre geopend

16 oktober 2019

The Hague Conference Centre, voorheen bekend als New Babylon Meeting Center, is flink uitgebreid en deze maand volledig in gebruik genomen. Het conferentiecentrum heeft alle zalen op de eerste verdieping in gebruik genomen. Voorheen was deze etage onderdeel van het winkelcentrum New Babylon. Het interieur is ontworpen door een bekende binnenhuisarchitect Casper Schwarz. Hij heeft gekozen voor een eigentijds zakelijke uitstraling waarbij er bijzonder is gelet op fantastisch gebruiksgemak in combinatie met esthetiek.

Internationale meerdaagse congressen

Waar voorheen de maximale capaciteit zo’n 300 gasten was, is het nu mogelijk om grotere congressen tot 650 gasten te verwelkomen. Zeker nu er 20 breakout zalen zijn, is The Hague Conference Centre heel geschikt geworden voor onder andere internationale meerdaagse congressen.Bijzonder geavanceerde audiovisuele mogelijkheden, digitale branding mogelijkheden en uiteraard de geweldige centrale ligging zorgen ervoor dat de congressen en evenementen naar wereldklasse worden getild.

Stijlvolle loungebar

Het conferentiecentrum telt in totaal twintig flexibele zalen, variërend van 20 tot 650 personen en is geschikt voor zowel kleinschalige vergaderingen als internationale meerdaagse congressen. Ook zijn er mogelijkheden voor borrels en diners in de stijlvolle loungebar waarbij de focus ligt op Europese premium producten.

Gunstige ligging

De ligging van de locatie is zeer gunstig, pal naast Den Haag CS in het centrum van Den Haag. Daarnaast beschikt het over 1.246 parkeerplaatsen in Q-Park CS New Babylon. Ook is er een hotel met 143 kamers in het gebouw aanwezig. Daarnaast is
er nog de keuze uit vierduizend hotelkamers op directe loopafstand van The Hague Conference Centre.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!