Haarlem de hotspot voor jouw volgende meeting?Haarlem de hotspot voor jouw volgende meeting?
Back Back Nieuws

Haarlem de hotspot voor jouw volgende meeting?

28 juni 2022

De zestiende editie van de Locatietour van Linda op Locatie (LOL) gaat op dinsdag 12 juli 2022 naar Haarlem. In samenwerking met Pien Keizer van Haarlem Convention Bureau en Haarlem Marketing is een inspiratievol programma samengesteld met maar liefst tien locatiebezichtigingen.

Ben je nog niet op vakantie en loopt je eventagenda al wat leger? Zet dan een kruis in je agenda en gun jezelf deze inspiratiedag. Wedden dat de radertjes – op positieve wijze – in jouw hoofd gaan draaien? Het brengt je vast op ideeën voor jouw meetings en events in het najaar. Op dit moment zijn er al zo’n dertig eventplanners die zich hebben aangemeld.

Europese museumprijs

Tijdens de locatietour Haarlem wordt onder andere het Museum van de Geest bezocht. Dit jaar wonnen zij de prestigieuze European Museum of the Year Award. Je ziet daar verschillende kunstwerken die je aan het denken zetten over stigma’s en het belang van mentale gezondheid. Wat is normaal en wat is raar? Moeten wij als mens veranderen of moeten we onze ideeën over raar en normaal veranderen? Combineer het inhoudelijke programma van jouw meeting met een interactief en inclusief museumbezoek. Deze locatie ligt midden in een prachtig stadspark en biedt onontdekte mogelijkheden voor zakelijke events.

Tien locaties op één dag

De locaties in Haarlem stad liggen niet zo heel ver uit elkaar. In een paar minuutjes reis je van de één naar de ander plek en zo ook van en naar het station. ‘Laat je stappenteller dit keer thuis, want deze editie gaan we fietsen en varen’, vertelt Linda. ‘We bezoeken een historisch theater; prijswinnend museum; een meetingvenue met full service quality, museumhuis, boutiquehotel met prachtig interieur, een plant based restaurant, creatief hostel, meeting hotel en een voormalige gevangenis.’

Blijf je ook hangen in Haarlem?

De Locatietour wordt afgesloten met een borrel en een potje jeu de boules! Tot 17.00 uur is de dag volledig verzorgd en kosteloos, maar gezellig als je daarna nog wat langer blijft hangen. 

Meer informatie en inschrijven kan via de eventwebsite.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!