Haagse TECH-maand bij Museon-OmniversumHaagse TECH-maand bij Museon-Omniversum
Back Back Nieuws

Haagse TECH-maand bij Museon-Omniversum

29 december 2023

Januari staat in Museon-Omniversum in het teken van TECH-maand! Het jaar start met bouwen met Minecraft en Lego, diverse toffe Lego-activiteiten en Techniekspellen, en vinden de FIRST LEGO League Regiofinale Haaglanden en het TECH-festival plaats. Alles draait om techniek leren en ontdekken!

Minecraft en Lego

3 t/m 7 januari: Bouw met Minecraft en Lego mee aan de Stad van de Toekomst. Doe mee met onze bijzondere bouwchallenges in Minecraft en check tijdens een van onze Minecraft Watch Party’s hoe jouw creatie er op groot scherm uitziet. Krijg ontwerpideeën met onze familie-inspiratieroute en steek je handen uit de mouwen op onze vernieuwde bouwplaats en de Lego-playground. Doe mee met de Lego Challenge Den Haag 2070; maak een 3D LEGO-model van jouw goede idee met hulp van een expert van de Universiteit Wageningen.

LEGO en meer

13 & 14 januari: Dit weekend barst het bij Museon-Omniversum van de toffe LEGO-activiteiten en Techniekspellen.

FIRST LEGO League Haaglanden en TECH-festival

27 & 28 januari: Tijdens het laatste weekend van januari beleven bezoekers plezier aan techniek. Bezoekers zien robotteams strijden om een felbegeerd ticket voor de Nederlandse kampioenschappen van de FIRST LEGO League in maart 2024. Ook kunnen ze workshops volgen en verschillende technologische uitvindingen bewonderen tijdens het TECH-festival.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!