Back Back Nieuws

Héman Verhuurservice als eerste horecaverhuurder ISO gecertificeerd

18 mei 2011
Als eerste horecaverhuurder is Héman ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het ISO 9001:2008 certificaat is een kwaliteitscertificaat. Héman staat daarmee garant voor haar dienstverlening. Het leveren van een hoge kwaliteit wordt steeds belangrijker in de huidige markt. Héman neemt daarin een actieve rol en wil kunnen garanderen dat zij een hoge kwaliteit van dienstverlening levert.

 

Strenge controle

Het kwaliteitsmanagement systeem dat Héman daarvoor heeft opgezet is begin dit jaar streng beoordeeld door het onafhankelijke certificering- en beoordelingsinstituut TUV. En TUV heeft het systeem van Héman beloond met een ISO 9001:2008 certificaat. Klanten van Héman zijn daardoor zeker van een optimale kwaliteit. In zowel de dienstverlening als wel de producten van Héman.

 

Voorloper op kwaliteit

Het kwaliteitsmanagement systeem van Héman is zo opgezet dat er constant gemanaged wordt op een hoge kwaliteit. Eventuele mindere kwaliteit wordt direct waargenomen en vertaald in een verbeterpunt, zodat het geen tweede keer kan voorkomen. Héman is daarmee een voorloper als het gaat om kwaliteit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!