Back Back Nieuws

Guus Meeuwis ontvangt eerste Noord-Brabant Culinair ledenpas

14 juni 2016
Voorafgaand aan zijn vierde concert “Groots met een zachte G”, heeft Guus Meeuwis zondag 12 juni de allereerste ledenpas van Noord-Brabant Culinair uit handen van de voorzitter mogen ontvangen.

De zanger heeft hiermee de primeur en het voorrecht om als eerste Brabander van deze pas gebruik te maken. Toekomstige pashouders worden speciaal geselecteerd en dragen net als Guus Meeuwis het Brabants culinair en cultureel erfgoed een warm hart toe en zekeren het behoud ervan voor de toekomst.  

Maar liefst 26 toprestaurants
Noord-Brabant Culinair bestaat momenteel uit 26 toprestaurants die Bourgondisch Brabant verbinden met smaak. Voorzitter Bob Hutten: 'Ons doel is om Noord-Brabant als gastvrije, bourgondische provincie nog beter op de kaart te zetten. De reeds deelnemende restaurants behoren tot de beste van Brabant en staan garant voor gastvrijheid, kwaliteit en professionaliteit. We willen uitgroeien tot een groep van zo’n 30 restaurants die op culinair gebied en qua ondernemerschap nog veel van elkaar kunnen leren. En door op deze manier samen te werken werkt dit voor de restaurants versterkend'. Edwin Kats, chef van restaurant Noble: 'Het versterkt niet alleen onze onderlinge band, maar het resulteert ook in een gezamenlijke sterke gastenkring.'

Grote namen als founding partners
Met founding partners als Apostle, Brabants Familiebedrijven Genootschap, De Mandemakers Groep, Rabobank, Sligro, Swinckels en Van Mossel Automotive Groep, staat de fundering inmiddels als een huis. Deze Brabantse organisaties vinden het belangrijk dit initiatief te steunen en stellen hun netwerk open om gezamenlijk de Smaakvol Brabant community uit te bouwen vanuit de beste restaurants en bedrijven van Brabant. De gasten - ook van buiten Brabant - staan hierbij centraal en blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van food. Eind dit jaar worden de eerste gasten verbonden aan dit unieke initiatief.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!