Back Back Nieuws

Guus Hiddink opent TRIP52 | foto's

17 oktober 2006
Guus Hiddink heeft vrijdag 13 oktober om 19.00 uur TRIP52 in Midlaren (provincie Drenthe) geopend. Hij deed dat door samen met oud-procureur-generaal Dato Steenhuis in een oldtimer door het pand te rijden tot aan de franse bar.






TRIP52 is een artistiek en non-conformistisch conferentiecentrum, waar koken, kunst en cultuur samensmelten. Hiddink legt de laatste steen van TRIP52. Hij is bevriend met eigenaar Ronald van’t Veen, artieste Hansje Ravesteijn en horeca-man Jan Hoekstra, de initiatiefnemers van de locatie. Hiddink kwam speciaal voor de opening over vanuit Rusland waar hij bondscoach is. Dato Steenhuis houdt zich momenteel intensief bezig met kunst/opleidingen.


De voormalige boerderij ligt op een steenworp afstand van het Zuidlaardermeer. Het pand is de afgelopen zeven jaar compleet verbouwd. In het fascinerende interieur zijn talloze kunst- en cult-voorwerpen geïntegreerd.

TRIP52 is een exclusieve broedplaats voor het zakelijke en creatieve gedachtegoed. Door de bijzondere ambiance leent dit unieke conferentiecentrum zich uitstekend voor vergaderingen, seminars, teambuilding, creatieve brainstormsessies en succesvolle presentaties. Het gebouw heeft een ruimtelijke en theatrale uitstraling met de receptie, benedenzaal in franse sfeer, een klassieke pronkkamer, een atelier/vergaderzaal, een nostalgisch bioscoopje, een kook-studio voor culinaire workshops, luxe gastenkamers en diverse vides allemaal bereikbaar middelsverscheidene trappen en loopbruggen.


"We richten ons op het hogere marktsegment", zegt Hansje Ravesteijn. “Directeuren van bedrijven in Drenthe en Groningen, maar ook uit de Randstad die ongestoord willen vergaderen. Groepen van twintig personen kunnen in onze luxe gastenverblijven worden ondergebracht. Bij grotere groepen moet worden uigeweken naar het golden tulip Hotel in Paterswolde of naar Hotel de Ville in Groningen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!