Guus Bok Liveband exclusief bij Geels EventsGuus Bok Liveband exclusief bij Geels Events
Back Back Nieuws

Guus Bok Liveband exclusief bij Geels Events

12 oktober 2023

Guus Bok en Geels Events bundelen hun krachten voor een exclusieve samenwerking. Zing Je Moerstaal, de leukste Nederlandstalige bandshow, van de Guus Bok Liveband, boek je vanaf vandaag exclusief bij Geels Events. Niet alleen zullen Guus Bok en Geels Events nauw samenwerken op het gebied van boekingen, maar ook aan de artistieke invulling en de visuals van de handshow zal gezamenlijk invulling worden gegeven. Met als doel nog meer mensen te laten genieten van dit feestelijke spektakel.

Zing Je Moerstaal

De leukste Nederlandstalige bandshow van Nederland, bekend van TV. Deze energieke 7-koppige band brengt een bruisende mix van Nederlands-talige popmuziek die iedereen luidkeels laat meezingen. Duik in de sfeer met hits als 'Brabant' van Guus Meeuwis, beleef de rockvibes van 'Stil In Mij', dans op het ritme van 'Schudden' of waag je aan de polonaise op 'Laat De Zon In Je Hart'.

De charismatische frontman Guus Bok is de ultieme gangmaker, waardoor gezelligheid altijd gegarandeerd is. Voor het publiek werkt het enorm aanstekelijk om binnen de kortste keren mee te zingen. Kortom: 100% Feestgarantie!

De Guus Bok Liveband was jarenlang de huisband van 'De Eretribune' van ESPN en is een graag geziene act in het live circuit. Ze hebben het podium betreden op vele tentfeesten, dorpsfeesten en festivals. Meerdere malen per jaar verzorgen zij een avondvullende show op De Krim op Texel.

Guus & Geels

De goede band tussen Guus en Geels gaat meer dan tien jaar terug. In 2013 werkten Guus en het toenmalige Geels Evenementen al samen voor zijn eerste band 'Guus Bok & The Boogies', die schitterde op Julianapop en de jaarlijkse feesten bij Bobs Party & Events van Geels. Met de recente overname van Geels Events door Diederik Ruisch is er een nieuwe koers ingezet waar de 'Zing Je Moerstaal' bandshow perfect op aansluit.

Miklós van Geels Events legt uit waarom hij de samenwerking met Guus wel zag zitten: ‘Het enthousiasme van Guus is zo aanstekelijk dat ik hem graag wilde uitnodigen voor een samenwerking. Er was direct een klik en we hebben heel veel zin om van ‘Zing Je Moerstaal’ samen een nog groter succes te maken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!