Back Back Nieuws

Gummmbar, een locatie met een verhaal!

10 januari 2011
Een unieke industriële evenementenlocatie in Amsterdam met voldoende en bijna gratis parkeerplaatsen voor de deur. Dat klinkt onmogelijk, maar toch is het waar. QMusic, Nuon en de Gemeente Amsterdam zijn slechts enkele van de bedrijven die je al voor zijn gegaan in de locatie Gummmbar.

 

Van kauwgomballen naar evenementen
Van 1956 tot 2003 werd in Gummmbar daadwerkelijk kauwgom gemaakt. Maple Leaf was hier gevestigd, bekend geworden met Sportlife en Xylifresh. Regelmatig krijgt de locatie  nog bezoek van oudwerknemers die met nostalgie terugkijken naar dit pand.

Evenementen
De locatie is compleet heringereicht om haar nieuwe doel te dienen; het huisvesten van evenementen tot 350 personen. Ook kunnen productpresentaties, bruiloften, diners en workshops plaatsvinden in de voormalige kauwgomballenlocatie.

Zeer flexibel
De ruimte is zeer flexibel in te delen en je kunt eventueel ook zelf aan de slag met aankleding. Het grote, verhoogde podium biedt de ideale mogelijkheid voor het optreden van een DJ of muzikant, of juist voor een spreker tijdens presentaties.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!