Back Back Nieuws

Grootste nieuwjaarsborrel op de grachten voor vrijwilligers

28 december 2010
Stichting Christmas Canal Parade organiseert op 1 januari een Nieuwjaarsborrel (

Best Wishes Tour) voor zevenhonderd vrijwilligers van zestien verschillende organisaties op een sfeervol verlichte rondvaartboot of salonboot. Op deze manier bedanken Amsterdamse goede doel-organisaties vrijwilligers die zich al jarenlang belangeloos inzetten voor de verschillende stichtingen. Dit is tevens het slotevenement van Winter Magic Amsterdam.

Christmas Canal Parade
De Christmas Canal Parade van donderdag 23 december kon rekenen op zo’n 80.000 belangstellenden langs de kades en op de bruggen. De organisatie is blij met deze grote belangstelling en is voornemens de komende jaren deze kersttraditie op de grachten uit te bouwen.

Deelnemende organisaties
De verenigingen die een uitnodiging hebben ontvangen mee te doen aan de Best Wishes Tour variëren van vrijwilliger bij speeltuinen in Amsterdam-Noord tot aan de Stichting Slachtofferhulp. Deelnemende organisaties zijn Stichting Clini Clowns, Rode Kruis, Stichting Spin, Boven IJ Ziekenhuis, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Ronald MC Donaldhuis AMC en VU AMC, Gilde Amsterdam, Slachtofferhulp, Vrijwilligerscentrale Amsterdam, Vrienden van de Amsterdamse Gevelstenen, Voedselbank, De Regenboog groep, Stichting Pink Ribbon, KIKA, ATAS.

Doelstelling
De Stichting Christmas Canal Parade heeft met de Best Wishes Tour het doel hun dankbaarheid te tonen voor de inzet van de vele vrijwilligers in Amsterdam en hopen dat dit gebaar bijdraagt aan de stimulans vooral door te gaan met dit werk. De rederijen van Amsterdam hebben zich verenigd voor dit evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!