Grootste mobiele scherm ter wereld op FestivakGrootste mobiele scherm ter wereld op Festivak
Back Back Nieuws

Grootste mobiele scherm ter wereld op Festivak

04 oktober 2018

Het grootste mobiele scherm ter wereld van het Belgische bedrijf HD Ledshine, zal op 7 en 8 november schitteren aan de entree van de Nekkerhal ter gelegenheid van Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche. Het scherm is 144m² in 4K resolutie, 16 meter breed en 9 meter hoog.

Op 7 en 8 november zal de Nekkerhal in Mechelen opnieuw het decor vormen voor Festivak, de vakbeurs voor alle spelers in de evenementenbranche. De editie van 2018 krijgt er een eyecatcher van formaat bovenop: 'The Black Pearl', het grootste mobiele scherm ter wereld van maar liefst 144m² wordt door HD Ledshine opgesteld aan de ingang van de expositiehal. Het scherm komt inclusief de basis tot 13 meter hoogte en is maar liefst 16 meter breed. Bovendien behaalt het met 4K resolutie de hoogste resolutie in z'n soort.

Wereldrecord

HD Ledshine, zelf ook een Belgisch bedrijf, lanceerde het wereldrecord begin dit jaar en stelde het in april reeds voor aan de wereldpers op de internationale vakbeurs Prolight + Sound in Frankfurt. Het scherm schitterde reeds meermaals internationaal, met als kers op de taart de uitzending van de WK finale 2018 aan de voet van de Eiffeltoren en dit voor maar liefst meer dan 125.000 toeschouwers. 'We willen dit Belgische wereldrecord niet alleen internationaal zien schitteren, maar ook en vooral nationaal binnen België. Tijdens de WK uitzendingen in Antwerpen waren onze Rode Duivels er alvast op te bewonderen en wij vonden eigenlijk dat Festivak hiervan perfect in het verlengde ligt om dit product nationaal extra te showcasen. De ideale gelegenheid!' laat Max Verbruggen, projectmanager van HD Ledshine weten.

Extra info Festivak

7 en 8 november 2018, Nekkerhal – Mechelen: Festivak biedt een compleet overzicht van de aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Daarnaast is er een inhoudelijk programma met actuele thema's en cases. HD Ledshine bevindt zich ook binnen met een stand voor alle informatie over high quality led schermen. Stand n° 134.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!